Πλαστελίνη: η ταινία. Δεν σε δουλεύουμε!

Εντάξει, είναι ορατό εδώ και πάρα πολύ καιρό πως το Hollywood έχει ξεμείνει από ιδέες, αλλά αυτό μάλλον είναι ότι πιο ηλίθιο έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. Και έχουμε δει και το Battleship.

play_doh_002

Ε, ναι, λοιπόν, τα τζιμάνια του Hollywood βρήκαν ποιο άλλο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας θα μπορούσαν να μετατρέψουν σε ταινία, για να εκμεταλλευτούν το ήδη αγαπημένο όνομα του ως διαφήμιση: την… πλαστελίνη!

Τι πάει να πει “δεν γίνεται να βγάλεις ταινία απο την πλαστελίνη”, “τι σκατά σενάριο θα είχε μια ταινία βασισμένη σε λάσπη-που-δεν-λερώνει”, και τέτοια χαζά;
Πας καλά;

ΔΕΝ είδες το βασισμένο-στην-Ναυμαχία Battleship, κατά κόσμον Μπατουρουσίπου;

ΔΕΝ είδες τους Transformers πόσα μύρια έβγαλαν;

ΔΕΝ είδες τα χελωνονιντζάκια και τους τζι-αϊ-τζό’ς;

Τι διάολο βλέπεις για να “ψυχαγωγείσαι”; Τηλε-βλακείες και-καλά-έπη με 5 – 10 λεπτά σεξ σε κάθε επεισόδιο, δράκους και το χειμώνα που’ ρχεται;

Δεν πας καλά!

Για να ξηγιώμαστε, δεν μιλάμε για την “απλή” πλαστελίνη, που γνωρίζουμε και εμείς εδώ στα μέρη μας, αλλά για το πατενταρισμένο, με όνομα και φίρμα Play-Doh, που πέρα απο αυτά… εμ… είναι πλαστελίνη.

Η εταιρία που είχε την φαεινή ιδέα για κάτι τέτοιο είναι η Fox, που και να θέλουμε δεν μπορούμε να μισήσουμε αφού μας έδωσε και τα X-Files, που λέγεται πως προσπαθεί να ψήσει τον Paul Feig (που μας έδωσε ανάμεσα σε άλλα το Bridesmaids και ετοιμάζει το νέο Ghostbusters-με-γυναίκες) να αναλλάβει το project.

ΜΠΑΤΟΥΡΟΥΣΙΠΟΥ!

…’γείτσες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.