Ο νέος Joker / Jared Leto είναι… πανκιό;

Ο David Ayer, σκηνοθέτης του Suicide Squad, όπου θα δούμε μια ομάδα υπερ-κακοποιών να συνεργάζονται ως… ομάδα ειδικών αποστολών, αποκάλυψε έναν αγνώριστο Jared Leto ως τον κλασσικό αντίπαλο του Batman, Joker.

Joker_-_Jared_Leto_-_Suicide_Squad_001

Ody's thoughts

Ό,τι και να πεις “πως δεν έχει καμία σχέση με τον Joker του Heath Ledger”, η ανταπάντηση (μου) είναι “γιατί, ποιος σου είπε πως ο Joker όπως τον έπαιξε ο Heath Ledger ήταν ο de facto Joker”;

Και, μάλιστα, “ο κατά Ledger Joker” μάλλον ήταν και ο πιο απομακρυσμένος, ο πιο διαφορετικός απο όλες τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εκδοχές του χαρακτήρα που είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • galacticusX

    Ο Jared Leto είναι καλός ηθοποιός, μπορεί να το σώσει. Αλλά, αν πρέπει να σχολιάσουμε την πρώτη εικόνα, χωρίς καμιά άλλη πληροφορία, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας. Μπορεί να δείχνει τον Joker σε κάποια πιο νεαρή του φάση, αλλά και πάλι είναι χάλια. “Damaged”; “Hahahahaha”; τι ηλίθια τατουάζ είναι αυτά; Φαντασία μηδέν. Αίσχος. Αυτό δεν είναι ο Τζόκερ είναι ο νούμερο 52 πρεζάκιας τσιράκι του Τζόκερ που καθαρίζει με μια γροθιά ο Μπάτμαν,με συνοπτικές διαδικασίες.