Οδύσσεια: το Hollywood ετοιμάζεται να βιάσει ξανά την μυθολογία μας

Ίσως ανησυχεί πως θα ξεμείνει από μεγάλα μπλοκμπάστερς, μετά το τέλος της σειράς Hunger Games. Έτσι, η Lionsgate ετοιμάζει (νέα) κινηματογραφική Οδύσσεια.

odyssey_movie_001

Η σύντομη εκδοχή της είδησης είναι πως η Lionsgate έχει βάλει την ίδια ομάδα ανθρώπων που της ετοίμαζαν τα Hunger Games να ψήνει μία νέα κινηματογραφική εκδοχή της Οδύσσειας.

Η εκτενέστερη εκδοχή θα μας έβαζε να σου αντιγράφουμε ονοματάκια όπως του Francis Lawrence που ετοιμάζει το σενάριο, οι Peter Craig και Nina Jacobson στη θέση των παραγωγών, κ.λπ., αλλά ειλικρινά βαριέμαι και δεν έχει νόημα, αφού ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το project.

Πέρα, βέβαια, από το ότι η Lionsgate θέλει να το έχει στα χέρια της το συντομότερο δυνατόν, και έτσι εκτιμάται πως τα γυρίσματα θα αρχίσουν το 2016.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.