Η Disney θέλει να ζωντανέψει τον Πινόκιο

Με τις ανανεωμένες live action εκδοχές κλασικών και αγαπημένων παραμυθιών να της έχουν φέρει, απ’ ό,τι φαίνεται, τα επιθυμητά έσοδα, η Disney συνεχίζει με τον Πινόκιο.

pinocchio_003

Το ξύλινο αγόρι που ήθελε να γίνει πραγματικό είναι ο πρωταγωνιστής της επόμενης live action μεταφοράς παραμυθιού που θα δούμε από την Disney.

Η εταιρεία, λένε πληροφορίες από το Deadline, έχει προσλάβει τον σεναριογράφο Peter Hedges για να μεταφέρει την κλασσική ιστορία (και πάλι) “στο πανί”.

Η, ίσως, όχι, μάλλον δεν θα είναι αυτό η επόμενη που θα δούμε από την Disney, αφού όπως μας θυμίζει το SlashFilm, είναι έτοιμη να μας πήξει στις live action μεταφορές κλασσικών παραμυθιών!

Μετά τα πρόσφατα Maleficent και Cinderella, βρίσκονται ήδη σε στάδιο παραγωγής ή προετοιμασίας τα The Jungle Book, Beauty and the Beast, The Little Mermaid, Dumbo και Mulan.

Ody's thoughts

Πολύ παραμύθι βρε παιδάκι μου. Δεν θα προλαβαίνουν να διαλέξουν οι μπόμπιρες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.