Επειδή δεν έχεις αρκετό Star Wars, πάρε Lando Calrisian σε comic.

Προφανώς μια ταινία και ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν τους φανατικούς οπαδούς του star wars, όποτε έρχεται και (νέο) comic με πρωταγωνιστή τον μάγκα Lando.

lando_calrisian_005

Ένας από τους πιο αγαπημένους μα, ας το ομολογήσουμε, κομματάκι δευτερεύοντες χαρακτήρες του σύμπαντος του Star Wars σύντομα θα βρεθεί στο δικό του comic: ο Lando Calrisian.

Τώρα, οι άσχετοι θα ρωτήσουν “ο ποιός”, οι φανατικοί θα αναφωνήσουν περιχαρείς “επιτέλους”, οι κάπου-στη-μέση μάλλον θα αναγνωρίσουν το όνομα αλλά δεν θα του δώσουν και περισσότερη σημασία.

Δεν πειράζει, αφού δεν είναι αυτοί και οι πιθανοί αποδέκτες της mini σειράς comic, πέντε τευχών, που όπως ανακοινώθηκε αναμένεται να δούμε τον Ιούλιο.

Με εικονογράφηση από τον Alex Maleev και σενάριο από τον Charles Soule, θα μας δείξουν την τελευταία περιπέτεια του χαρακτήρα πριν την εμφάνιση του στις ταινίες που τον γνωρίσαμε. Σε αυτήν, παρέα με το κολλητό του cyborg, Lobot, θα αναζητούν ένα πολύτιμο σκάφος.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.