Εθεάθησαν χιμπατζήδες με δόρια. Έρχεται το τέλος!

Όχι, δεν σου κάνουμε πλάκα, δεν αναφερόμαστε σε ταινία, δεν μιλάμε για κάποιο παιχνίδι, δεν έχει να κάνει με κάποιο βιβλίο ή comic. Έγινε στ’ αλήθεια. Εν συντομία, RUNAWAAAAAaaAayyy!

Απ’ τις A.I. το περιμέναμε, απ’ τους “κοντινούς συγγενείς μας στο ζωϊκό βασίλειο” θα μας έρθει (μα, κατακούτελα βρε παιδάκι μου)!

Σε μια είδηση που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, μάλλον δεν θα ανεβάζαμε εδώ, αλλά που τυγχαίνει να έχει special ενδιαφέρον διότι…

dawn_of_the_planet_of_the_apes011.jpg

…χιμπατζήδες, ξέρεις, απο αυτούς που θεωρείς “χαζά πιθήκια”, παρατηρήθηκαν από επιστήμονες να κόβουν κλαδιά, να αφαιρούν τα φύλλα τους και να κάνουν μυτερή τη μία άκρη τους, ακονίζοντας τα με τα δόντια τους, με στόχο να τα χρησιμοποιήσουν ως όπλα κατά το κυνήγι άλλων ζώων.

Ody's thoughts

Μετράμε μέρες, πια, μέχρι να βρεθούμε εμείς στο στόχαστρο τους!

Πέρα από τα αστεία, η όλη υπόθεση δείχνει – για μία ακόμα φορά – πως δεν είμαστε το μοναδικό είδος στον πλανήτη που έχει το προνόμιο να σκέφτεται. Ίσως το κάνουμε πιο ολοκληρωμένα από τα υπόλοιπα, ίσως να έχουμε λίγο πιο υψηλό IQ, ίσως, οτιδήποτε “ίσως”, μα, πάντως, “τα ζώα δεν είναι κομμάτια κρέατος που περπατάνε μέχρι να αποφασίσουμε να τα σφάξουμε και που τα έβαλε εδώ ως δώρο για εμάς ένας καλός Θεούλης για όταν βαριόμαστε να τρώμε βρούβες”.

Άποψη μου, βέβαια, και τυγχάνω… μακαρονοφάγος (ούτε καν “καθαρά χορτοφάγος”). Διαφωνώ, δηλαδής, ιδεολογικά, με… τις μπριντζόλες μπου ντρώντε, αλλά δεν θα σας κάνω και ντα για αυτό.

Αν και θα προτιμούσα να μην τις τρώτε. Έτσι θα είχα κάτι να πω υπέρ σας όταν μας κάνουν ντου τα πιθήκια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.