Στυγερή δολοφονία υπολογιστή

Του πέταξε μπλε οθόνη και εκείνος του φύτεψε 8 σφαίρες στη motherboard
Πόσες φορές δεν έχεις βγει έξω από τα ρούχα σου, συναγωνιστή της ηλεκτρονικής επανάστασης, όταν το κολόπισο σου πετάει BSOD, σου κρεμάει, σου κρασάρει, σου παγώνει και σε φέρνει στα όριά σου; Πόσες φορές μάλιστα δεν κατέφυγες σε βιαιότητες κατά της σωματικής του ακεραιότητας; Εγώ, για παράδειγμα ακόμη κλαίω την 3D οθόνη της LG, για την οποία είχα σκάσει 3 κατοστάρικα, επειδή της εκσφενδόνισα το gamepad, καθώς έχασα στον τελικό του NBA 2K!

Έτσι, καταλαβαίνω απολύτως το αδέρφι από το Colorado Springs, που τα πήρε κρανίο από τα τσαλιμάκια του PC του και το πυροβόλησε οχτώ φορές, στέλνοντάς το στον ψηφιακό παράδεισο. Η περίληψη της αναφοράς της Αστυνομίας, που αναρτήθηκε στο site των τοπικών Αρχών, έχει πολλή πλάκα:

Quote:

Man Kills His Computer – Officers responded to shots fired in the alley of 2200 W Colorado Av. Investigation revealed a resident was fed up with fighting his computer for the last several months. He took the computer into the back alley and fired 8 shots into the computer with a handgun, effectively disabling it.

Μ’αρέσει το “effectively disabling it”. Τι “εξουδετέρωση”, του ξέσκισε τα πρέκια! Ιδού το δολοφονημένο PC:

Man kills computer

Ενδιαφέρον έχει και η απολογία του θυμωμένου 37χρονου κατόχου του PC, ονόματι Lucas Hinch, ο οποίος δήλωσε ότι έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας, μετάφερε το PC σε απομονωμένο χώρο στην πίσω αυλή του σπιτιού του, για να μην υπάρξουν… παράπλευρα θύματα. Α, μπορεί να είμαστε παλάβρες, αλλά είμαστε προσεκτικοί παλάβρες! Πάντως, ο άνθρωπος το έκανε και το ευχαριστήθηκε:

Quote:

It was glorious! Angels sung on high!

Galacticus's thoughts

Ναι! ΟΚ! Φίλε μου, ήταν σα να ψέλνουν άγγελοι στον ουρανό! Βέβαια! Άλλωστε όταν σε όλους μας κρασάρει το PC, τι πιο λογικό από το να το κάνουμε σουρωτήρι απ’ τις σφαίρες, ε;;; Ε, ρε τρέλα, τρέλαααααα!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.