Την απάτησε κι εκείνη τον εκδικήθηκε

Με έναν πολύ οδυνηρό, υγρό και hi-tech τρόπο!
Τι κάνεις τον 21ο αιώνα όταν ο γκόμενος, αρραβωνιάρης, σύζυγος σε κερατώνει; Τον βαράς; Του κρατάς μούτρα; Σηκώνεσαι και πας στη μαμά σου; Του ρίχνεις βιτριόλι στη μάπα; No, no, no, très banale! Όχι αγαπητή μου φίλη! Χτύπα τον εκεί που πονάει (και δεν εννοώ στην “ευαίσθητη περιοχή” του). Εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πονάει: μούλιασε όλα τα gadgets του!

Αυτό ακριβώς έπραξε μια νεαρή Ιαπωνίς, η οποία βαρέθηκε τα νταραβέρια του αντρός της με άλλα υποκείμενα θηλυκής φύσεως και μια και δυο μάζεψε όλα του τα μηχανάκια, τα οποία φαίνεται προέρχονται σχεδόν 100% από την Apple, και τα βούτηξε στη μπανιέρα, αναρτώντας στο Twitter το κατόρθωμά της.

Καταρχάς είπε να φουντάρει μονάχα το iMac του αντρούλη της…

apple-bathtub-00

…αλλά μετά, αφού αισθάνθηκε μια σατανική ευχαρίστηση να την κυριεύει, είπε:

Quote:

Δε γαμιέται…

Και βούτηξε όλα τα γκατζετίδια στη μπανιέρα!
Ιδού η ζοφερή εικόνα που αντίκρυσε ο άπιστος Apple fanboy φίλος της, όταν γύρισε στη “φωλίτσα” τους:

apple-bathtub

Galacticus's thoughts

Ηθικό δίδαγμα: μάγκες, ή καθίστε στα αυγά σας, ή, αν θέλετε περιπετειούλες, μακριά τα gadgets από τα χέρια της γυναίκας!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.