Και τώρα ξέρεις πότε θα έρθει το Star Wars Battlefront

Μας το σφυρίξανε και σου το μεταφέρουμε
17 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 2015. Ναι, τότε θα ζητωκραυγάσουμε όλοι μαζί “να πετάνουν τα ρέμπελ σκαμ!”, καθώς θα εισβάλουμε με τα ιμπίριαλ τρουπς στο άντρο των επαναστατών. Το reboot ενός ένδοξου franchise, που στις μέρες του ήταν ένα Battlefield στο Διάστημα, ελπίζουμε να μην είναι ένα φεστιβάλ από microtransactions, DLCs και season passes, από αυτά που μας έχουν φλουμώσει οι ΑΑΑ game devs τώρα τελευταία. Άντε για να δούμε. Ορίστε και το πρώτο screenshot του Star Wars Battlefront που είδε το φως του μάταιου τούτου κόσμου. Το παίγνιον θα χαρείς, μόνο αν έχεις PC, PS4 ή Xbox One. Αν έχεις PS3, Xbox 360, Wii U, Commodore 128 ή Sega Megadrive, λυπάμαι, έχασες.

Star Wars Battlefront

Galacticus's thoughts

Χμμ… κάπου έχω τα original DVDs του Battlefront IΙΙ της LucasArts, άραγε να παίζουν ακόμη, ή να έχουν πιάσει μιντικλόριαν μούχλα;;

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.