Ακυρώθηκε τουρνουά Halo λόγω προβλημάτων δικτύωσης

Τα προβλήματα του Xbox Live δεν έχουν τελειωμό

halo championship

Η Microsoft μας είχε κάνει ολόκληρη διατριβή για το τεράστιο μέγεθος των υποδομών server που είχε φτιάξει αποικλειστικά για να ανταποκριθεί στο φόρτο του Xbox Live για το Xbox One. Στην πράξη το δίκτυο, αλλά και τα παιχνίδια τα ίδια, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μαστίζονται από προβλήματα δικτύωσης.

Τελευταίο καραγκιοζιλίκι η ματαίωση επαγγελματικού τουρνουά Halo, επειδή το παιχνίδι αρνούνταν να ζευγαρώσει τους παίκτες, με αποτέλεσμα το τουρνουά να φτάσει μόνο μέχρι την ημειτελική φάση. Το multiplayer κομμάτι του Halo: The Master Chief Collection, είναι κάτι στο οποίο η Microsoft πόνταρε πάρα πολύ. Στα τέλη Μαρτίου που βγήκε το παιχνίδι, υπήρχαν πολλά προβλήματα στο matchmaking, τα οποία επιλύθηκαν μεν μεταξύ αγνώστων, αλλά όχι και μεταξύ φίλων.

Και τι να το κάνεις, αν έχεις συνεχή προβλήματα να παίξεις διπλό ή ομαδικό με τα φιλαράκια σου; Αυτά είναι τα ωραία της νέας δικτυακής εποχής στο gaming. Next-Gen σου λέει μετά….

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.