Επιτέλους το Grand Theft Auto V στο PC

Και μαζί του οι ενημερωμένοι drivers για τις κάρτες γραφικών
Πέρσι, στο PS3, το Grand Theft Auto V ήταν για μένα μια απολαυστική εμπειρία, το παιχνίδι έσπρωχνε στα όριά του τις δυνατότητες της κονσόλας και μάλιστα απαιτούσε την παράλληλη λειτουργία του οπτικού δίσκου και του εσωτερικού gard drive, έτσι ώστε το παιχνίδι να μην χάνει frames. Μετά το πέρασμά του από το PS4 και το Xbox One, επιτέλους το εκπληκτικό παιχνίδι της Rockstar κυκλοφορεί και για PCs, έχοντας την ευκαιρία να ξεπεράσει τα όρια του FullHD και να φτάσει σε ακραία επίπεδα οπτική απόλαυσης.

Οι κατασκευαστές chipset γραφικών δεν άργησαν καθόλου να κυκλοφορήσουν τις νέες εκδόσεις των drivers που είναι στοχευμένες στο Grand Theft Auto V. Έτσι λοιπόν θα βρεις εδώ drivers για κάρτες NVIDIA και εδώ αντίστοιχους για κάρτες AMD, αν και στην τελευταία περίπτωση πρόκειται ακόμη για beta έκδοση.

 

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.