12 χρόνια μετά, το Postal 2 απέκτησε νέο DLC!

Οι δημιουργοί της σειράς Postal, Running With Scissors, κυκλοφορούν νέο DLC για το πάντα αγαπημένο και… αστεία παρανοϊκό Postal 2, 12 χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ως… συγνώμη για το Postal 3!

POSTAL_2_Paradise_Lost_002

Το DLC, που ακούει στο όνομα Paradise Lost, συνεχίζει την μετάβαση από εκεί που τελείωσε το “κανονικό” Postal 2, λειτουργώντας ως sequel του.

Σε αυτό επιστρέφει τόσο ο πρωταγωνιστής, Dude, όσο και… ο ηθοποιός που του δάνεισε την χαρακτηριστική, μπάσα και ειρωνική φωνή του, όσο και το όλο τοπίο – αφού η δράση εξελίσσεται στους ίδιους χώρους με το Postal 2, αλλά “μετά την καταστροφή”, αφού στο τέλος εκείνου είχε… σκάσει πυρηνική μπόμπα!

POSTAL_2_Paradise_Lost_003

Τα σχόλια μέχρι τώρα, από χρήστες του Steam, είναι θετικότατα, με χαρακτηριστικό ανάμεσα τους το…

Quote:

THIS is how you do DLC.

Για να το αποκτήσεις, κλικ στην πηγή μας να πας προς Steam μεριά. Θα πρέπει να έχεις ήδη το Postal 2 (DLC, you know?!), και “θα σε βάλει μέσα” κάπου ανάμεσα στα €6 με €7.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.