Χωρίς ενοχλητικά φορτώματα το Witcher 3: Wild Hunt

Παρά τον τεράστιο κόσμο του, δεν θα δούμε το παραμικρό “φόρτωμα” στο The Witcher 3.

Witcher 3

Όπως εξήγησε, μιλώντας στο Gamespot, ο Jonas Mattsson της CD Projekt RED, το τελευταίο μέρος της τριλογίας των περιπετειών του Geralt, γνωστότερου ως The Witcher, δεν θα έχει το παραμικρό “πάγωμα” στην δράση του λόγω κάποιου ενοχλητικού φορτώματος.

Μοναδική εξαίρεση, μία απομακρυσμένη περιοχή, περιτριγυρισμένη από νερό, που θα βρίσκεται μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο του.

Quote:

(Σημ.: Η περιοχή) Kaer Morhen (Σημ.: τα νησιά που λέγαμε). Και αυτά είναι ένα ξεχωριστό μικρό επίπεδο. Πέρα απο αυτά, στον πλήρως ανοιχτό κόσμο, δεν χρειάζεται χρόνος για φόρτωμα. Μπορείς να ταξιδεύεις και να περιφέρεσαι όπως και όσο επιθυμείς.

Όχι, δεν υπάρχουν χρόνοι για φόρτωμα. Μόνο όταν ξεκινά στο παιχνίδι, όταν πεθαίνεις η φορτώνεις ένα νέο παιχνίδι, ή όταν ταξιδεύεις στα γρήγορα (Σημ.: “fast travel”). Ο χρόνος που θα απαιτείται για την φόρτωση όταν ταξιδεύεις στα γρήγορα θα εξαρτάται φυσικά από το πόσο μακριά ταξίδεψες. Αν ταξιδέψεις σχετικά κοντά, ο χρόνος φόρτωσης θα είναι σχετικά σύντομος.

Για εμάς, αυτό ήταν αρκετά σημαντικό. Νομίζουμε πως το επιτύχαμε διότι, όπως είπατε, απλά μπαίνοντας και βγαίνοντας σε ένα κτίριο, δεν υπάρχει χρόνος φόρτωσης. Τίποτα. Αυτό δημιουργεί μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.