Στις 27 Απριλίου η “τελική έκδοση” του Kerbal Space Program

Το εδώ και καιρό μονίμως υπό ανάπτυξη Kerbal Space Program “ολοκληρώνεται”, τουλάχιστον όσον αφορά στο πρώτο… στάδιο της πορείας του, με την πρώτη “επίσημη έκδοση” του να κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου.

kerbal_space_program_006

Ο τίτλος έχει αποκτήσει χιλιάδες οπαδούς μέχρι σήμερα, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως ακόμη και σε beta βρισκόταν σε απίστευτα καλύτερη κατάσταση από πολλά άλλα παιχνίδια, με πολύ μεγαλύτερο budget, όπως τα γνωρίσαμε στις δικές τους και-καλά “τελικές εκδόσεις”.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Kerbal Space Program είναι ένας εξωμοιωτής διαστημικών πτήσεων, που δίνει έμφαση στην ακρίβεια της ορολογίας του και τον ρεαλισμό του, δίχως, όμως, να ξεχνά τον παράγοντα “διασκέδαση”.

Προφανώς παρά την επίσημη κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης του, δεν θα σταματήσει η ανάπτυξη του, που αναμένεται να συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα, αναβαθμίζοντας και επεκτείνοντας τον ακόμα περισσότερο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.