Πρώτο dev diary για το νέο King’s Quest

…που δείχνει πως το παιχνίδι είναι φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη απο μια ομάδα που μάλλον δεν έχει αρκετή εμπειρία, κάνοντας το να φαίνεται… εντελώς “αρπαχτή”.

Ody's thoughts

Δεν ξέρω αν εσείς είχατε ξανακούσει το όνομα των The Odd Gentlemen, εγώ όχι. Ή δεν το θυμάμαι. Ή το “έκαψα” εντελώς. Και δεν το παθαίνω συχνά με ομάδες που όντως έχουν παρουσιάσει κάτι που να αξίζει.

Αυτό σε συνδυασμό με, ό,τι και να λένε, έναν χαρακτήρα που μοιάζει εντελώς… χαμίνι (a-la Aladin), κάνει τον τίτλο να φαίνεται στα μάτια μου ολοκληρωτικά άσχετος με τη σειρά την οποία υποτίθεται πως φέρνει στον 21ο αιώνα.

Μπορεί να αποδειχθεί καλό, αλλά για την ώρα, προσωπικά, μου φαίνεται σαν άλλο ένα απο εκείνα τα κακοφτιαγμένα παιχνίδια που εντάσσονται στην κατηγορία “adventures” επειδή, δυστυχώς για το είδος, τυγχάνει το ευκολότερο στο development – δεν χρειάζεται ούτε advanced engines, ούτε τρελά εφέ, physics, μπλα-μπλα-μπλα. Αρκούν δυο-τρείς γραφίστες και κανα-δυο animators και… καθάρισες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.