Περισσότερες πωλήσεις από κάθε τίτλο της σειράς για το Mortal Kombat X

O τελευταίος τίτλος στην… αιματοβαμμένη σειρά ξύλου αποδείχτηκε και ο πιο πετυχημένος. Εμπορικά.

mortal_kombat_brutality_005

Ο δημιουργός της σειράς ευχαρίστησε τους πελάτ… εμ… οπαδούς της, μέσω twitter, για την νέα μαζεράτ… εργκ… για το ότι κατέστησαν το Mortal Kombat X το καλυτερότερο από ούλα τα μορτακόμπατ (απο άποψης της τσέπης των δημιουργών τους).

Quote:

Σας ευχαριστούμε όλους που κάνατε το Mortal Kombat X το μεγαλύτερο launch στην ιστορία του MK. Κάνατε το παιχνίδι να ξεπεράσει ΜΑΚΡΑΝ τις πιο τρελές μας προσδοκίες….!!

(…)

Τα παιχνίδια για Mobile και κονσόλες είχαν κυρολεκτικά εκατομμύρια παικτών να έρχονται online μέσα σε πολύ μικρή χρονική περίοδο, χτυπώντας τους servers μας ΣΚΛΗΡΑ!

(…)

Αγαπούμε το ότι τόσοι παίκτες θέλουν να παίξουν το MKX και εργαζόμαστε (σαν τρελοί) σε όλα τα προβλήματα που κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζεται! Θα ΤΑ φτιάξουμε!

Τα παραπάνω αποδώθηκαν ακριβώς όπως τα είπε ο μπαμπάς της σειράς, Ed Boon, μέσω tweets του, κρατώντας όπου ήταν δυνατόν ακόμη και τα σημεία στίξης.

Τόση χαρά.

Τόση ικανοποίηση.

Τόσο δράμα…

Ody's thoughts

Μοναδική εξαίρεση στην “πιστή απόδοση” η τελευταία φράση του, που ήταν “We WILL fix them!”. Αφού το να απέδιδα σε κεφαλαία το “θα” θα… παρέπεμπε “σε άλλες καταστάσεις”, λόγω… πολιτικής προιστορίας της χώρας μας, προτίμησα να κάνω κεφαλαίο το “ΤΑ”, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν έβγαζε το παραμικρό νόημα.

Σας “ξηγήθηκα”, όμως, για να μην χανόμαστε στη μετάφραση. Έτσι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.