Η Nvidia σου δείχνει πώς να ρυθμίσεις τα γραφικά του Grand Theft Auto V. Άααασχετε!

Είσαι κομματάκι αρχάριος στο χώρο του PC gaming; Δεν γνωρίζεις τι σημαίνει κάθε ρύθμιση με περίεργο όνομα στην κάρτα γραφικών σου; Η Nvidia σου εξηγεί τα “τι” και “πώς”, για να παίξεις το καλυτερότερο GTA V έβερ.

Grand Theft Auto 039

Η μια απο τις δυο μεγαλύτερες εταιρείες δημιουργίας καρτών γραφικών (τώρα-πια-τις-λέμε-GPUs) του πλανήτη, η Nvidia, συνηθίζει να παρέχει αναλυτικούς οδηγούς με πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείς να ρυθμίσεις το hardware του υπολογιστή σου – και, κυρίως, τις επιλογές της κάρτας γραφικών του – ώστε να παίζεις τα παιχνίδια σου “όσο καλύτερα σε παίρνει”. Και το ξανάκανε με το Grand Theft Auto V… όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Για να μην τα πολυλογούμε, αν έχεις μία κάρτα γραφικών της Nvidia και μόλις αγόρασες το Grand Theft Auto V και… ψάχνεσαι με το πλήθος επιλογών και παραμέτρων που παρέχει σχετικά με το πώς παρουσιάζει τα γραφικά του, κάνε μία επίσκεψη εδώ και… καθάρισες.

Καλή διασκέδα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.