Αναβολή και για το Quantum Break

Ίσως ο σημαντικότερος τίτλος του Xbox One μετά το Halo 5, το Quantum Break της Remedy έφαγε αναβολή για το επόμενο έτος.

quantum_break_012

Remedy και Microsoft έχουν παρουσιάσει το Quantum Break ως ένα επαναστατικό project, έναν τίτλο που θα ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός τυπικού παιχνιδιού και θα συνδυάζεται με μια τηλεοπτική σειρά.

Κάθε επεισόδιο της σειράς θα προετοιμάζει την δράση του παιχνιδιού, και οι κινήσεις του παίκτη μέσα στο παιχνίδι θα επηρεάζουν το τι θα παρουσιάζεται στα επόμενα επεισόδια. Τουλάχιστον… θεωρητικά.

Πρακτικά, για να δούμε πως το έχει οραματιστεί και υλοποιήσει αυτό η Remedy, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο χρόνο, αφού το Quantum Break έφαγε αναβολή για το 2016.

quantum_break_019

Ναι, Βασιλάκη, αυτό σημαίνει πως δεν θα το δεις μέσα στο 2015. Και, ναι, παραμένει “αποκλειστικό του Xbox One”. Μόνο.

Δεν θα σου μεταφέρουμε το ότι είπαν εκπρόσωποι της Microsoft και ο Sam Lake της Remedy, αφού είναι… “τα γνωστά”.

Εν συντομία, “έχουμε άλλους σημαντικούς τίτλους για μέσα στην χρονιά, όπως το Halo 5, το νέο Tomb Raider, τα νέα Fable και Forza, οπότε δεν πειράζει και να φάει αναβόλα για του χρόνου” (τάδε έφη Microsoft, σε τραγικά ελεύθερη απόδοση), “ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την αέναη υπομονή τους, τα ίδια σας είχαμε κάνει και με το Alan Wake” (δια στόματος Sam Lake, σε ακόμη πιο ελεύθερη απόδοση και με προσθήκη του δικού μου παράπονου για το Alan Wake).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.