Έρχεται νέο Overlord – επίσημη αποκάλυψη του εντός ωρών

Μάλλον το Overlord και το sequel του… παραέδιναν έμφαση στο χιούμορ, σε σχέση με το gameplay τους, καταλήγοντας ψιλο-αποτυχίες απο εμπορικής άποψης. Και τι έγινε; Έρχεται και νέο sequel!

overlord_001

Προχθές άρχισαν οι φήμες. Χθες άρχισαν να κυκλοφορούν και σχετικά γραφικούλια. Χθες μάθαμε πια, και επίσημα, πως, ναι, έρχεται νέο sequel για τη σειρά Overlord, για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα εντός ωρών. Και… μάλλον είναι το τελευταίο που περιμέναμε, αφού οι παλαιότεροι τίτλοι δεν ήταν και οι μεγαλύτερες επιτυχίες για τους δημιουργούς τους.

Αγαπημένοι απο τους οπαδούς τους, ναι. Καλοί, ναι – αλλά μάλλον “απλώς καλοί”. Με ιστορία που “να σηκώνει sequel”, ναι – μα αυτό ισχύει για πολλά παιχνίδια, τα περισσότερα από τα οποία… μένουν εκεί. Και όμως, έρχεται νέο sequel!

Το μόνο που είναι γνωστό για αυτό, σύμφωνα με την εικόνα που μπορείς να δεις, και που αποτελεί την μοναδική “επίσημη πληροφορία” για αυτόν μέχρι τώρα, είναι πως μάλλον δεν θα περιορίζεται σε έναν κεντρικό χαρακτήρα, έναν Overlord, όπως οι παλαιότεροι τίτλοι, αλλά σε (τουλάχιστον) τέσσερις.

Και επειδή δεν προβλέπεται να διαφέρει και τόσο σε λογική σε σχέση με τους προγόνους του, μάλλον θα είναι και οι τέσσερις αρκετά… γελοίοι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.