Άλογα και… ζόμπια στο Grand Theft Auto V

Η κυκλοφορία του Grand Theft Auto V στα PCs συνοδεύτηκε αναπόφευκτα και από την δημιουργία των πρώτων mods για αυτό. Και καθώς τα “πειραχτήρια” ψάχνουν τα αρχεία του… “βρίσκουν πράμα”! “Πράμα” όπως άλογα και zombies!

Grand Theft Auto 040

Το εργαλείο OpenIV, που χρησιμοποιούσαν οι modders για να “ανοίγουν” και να “πειράζουν” τα αρχεία του προηγούμενου τίτλου της σειράς, Grand Theft Auto IV, αναβαθμίστηκε ώστε να υποστηρίζει και τον τελευταίο τίτλο που μόλις κυκλοφόρησε στα PCs. Και καθώς οι modders άρχισαν να ψαχουλεύουν τα αρχεία του μέσα από αυτό, βρήκαν ενδιαφέρουσες αναφορές σε περιεχόμενο που απλά… δεν υπάρχει!

Όχι, όχι με την “εναλλακτική έννοια” της φράσης, μα την κυριολεκτική: βρήκαν αναφορές σε περιεχόμενο που, υπό φυσιολογικές συνθήκες και μέχρι σήμερα, απλά δεν έχουμε δει στον τίτλο.

Που θα πει πως είτε “έρχεται”, είτε “κόπηκε”.

grand_theft_auto_v_pc_003

Πιθανότατα πρόκειται για ένα συνδυασμό αυτών των δύο, και κάποια πράγματα από όσα εντοπίστηκαν θα τα δούμε στο μέλλον να προστίθενται στο Grand Theft Auto V μέσα από ανανεώσεις, αναβαθμίσεις, patches, updates, DLCs, πείτε-τα-όπως-θέλετε. “Δια της επίσημης οδού”, τέλος πάντων.

Πέρα απο άλογα και ζόμπια, υπάρχουν αναφορές σε νέα minigames, διαφορετικές “πράξεις” που μπορεί να ολοκληρώσει κανείς (π.χ. να… βουρτσίζει τα δόντια του!; – ω, τι διασκέδασις!) κ.λπ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.