Υπεργελοία DLCs στο Mortal Kombat X

Θά ‘θελα νά ΄ξερα ποιοι λούζορες θα τα αγοράσουν!
Λούζορ, εκ του “loser”, το οποίο σημαίνει “χαμένος”, “χαμένο κορμί”, “βλήτο”, “χάπατο”. Καμία σχέση με το “Λούξορ”, πρωτεύουσα του αρχαίου Αιγυπτιακού βασιλείου, γνωστή από τους περίφημους ναούς, χτισμένους προς τιμήν του Θεού Άμμωνος Ρα (ουδεμία σχέση με τον Μαμ Ρα, σατανική οντότητα από τα Thundercats). Στην κοινότητα των gamers είναι ο χλεχλές που αγοράζει ότι του σερβίρουνε, σαβουροφάγος του κερατά. Τώρα πες μου, ποιος είναι χειρότερος, η NetherRealm που έβγαλε DLCs για εύκολα fatalities στο Mortal Kombat X, ή οι μπουμπούνες που θα πληρώσουν για αυτά τα τρισάθλια και ελεεινά, φραγκοφονιάδικα επινοήματα βδελυρών αργυρώνητων ψυχών; Και επειδή μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω και μερικοί άπιστοι Θωμάδες, ιδού το αίσχος:

Mortal Kombat X DLC

Άκου εκεί DLC για εύκολα fatalities!! Δηλαδή κάτσε για να καταλάβω καλά, γιατί θα τρελαθώ: θα πληρώσω 79 λεπτά για να κάνω 3 fatalities με το πάτημα ενός κουμπιού του gamepad, αντί να βρω το σωστό combo;;; Και μάλιστα ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ DLC, το οποίο εξαντλείται και μετά πρέπει να το ξαναγοράσω για να ξανακάνω περιορισμένο αριθμό fatalities;;; Ποιος παπαρίδης gamer, που θέλει να ονομάζει τον εαυτό του “gamer”, θα πληρώσει για να κάνει cheat για ένα mechanic του παιχνιδιού, ώστε να μην καταβάλει ίχνος προσπάθειας για να κάνει έναν απλό γαμωσυνδυασμό στο γαμωχειριστήριο;;; Και να πεις ότι τα fatalities είναι κάτι κρυπτικό και δύσκολο, όταν το ίδιο το game σου τα μαθαίνει και όταν ,εν πάση περιπτώσει, κάνεις ένα γκουγκλάρισμα και βρίσκεις όλα τα combos στο web;;;

Van Damme Bloodsport
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.