Τι κοινό έχει το Witcher 3 και ο Σωκράτης Μάλαμας;

Όσοι το βρήκανε, μπράβο, θα πάρουν γλειφιτζούρι με γεύση μπανάνα
Μάλαμα ίσον χρυσός, χρυσός εις την αγγλοσαξωνικήν ίσον “gold” και “gold” στη βιομηχανία του gaming αποκαλείται ένα παιχνίδι, του οποίου η ανάπτυξη έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο προς παράδοση στο φιλοθεάμον κοινό. Το Withcher 3: Wild Hunt, μόλις ανακοινώθηκε από τους Πολωνούς δημιουργούς του, αυτά τα μόρτικα παιδιά της CD Projekt RED, ότι έχει γίνει “gold” και ότι είναι έτοιμο για κυκλοφορία στις 19 Μαΐου.

Time-out!

Witcher 3 funny Will Ferrell
Τι λέτε ρε παιδιά του Λεχ Βαλέσα; Τελειώσατε το παιχνίδι 3 μέρες πριν την κυκλοφορία του; Αχαχούχα! Δηλαδή να περιμένουμε μια χιονοστοιβάδα από bugs, glitches και άλλα τερατώδη και φρικώδη ψηφιακά τεχνουργήματα; Θα με πεις τώρα, φιλαράκι, ότι στην εποχή του ντίτζιταλ ντιστριμπιούσιο (ψηφιακή διανομή ντε!) αυτό ίσως δεν ισχύει, αλλά όταν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Με το 2014 να μας έχει αφήσει μια πολύ, πολύ, πολύ πικρή γεύση από τίτλους ΑΑΑ που μαστίζονταν από μισοτελειωμένα μερεμέτια και μπαλώματα, δεν μπορούμε να μην ανησυχούμε. Μακάρι να διαψευσθούμε και το παιχνίδι να είναι πράγματι τόσο επικό και bug-free, όσο πραγματικά ελπίζουμε.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.