Το selfie stick πέθανε, ζήτω το selfie χέρι!

Γιατί κανείς δε θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας στον άπονο ‘τούτο ντουνιά!
Η μανία με τα selfie sticks στο εξωτερικό, είναι ένα υποπροϊόν της ανάγκης των ανθρώπων να αντλούν επιβεβαίωση του ναρκισσιστικού τους Εγώ. Δεν έχει σημασία το θαυμάσιο φυσικό τοπίο, ή το μνημείο που φωτογραφίζουμε, αν δε βάζουμε φαρδιά πλατιά την αφεντομουτσουνάρα μας μπροστά, γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το αξιοθέατο, ΕΜΕΙΣ παίρνουμε τα likes στο Φατσομπούκι, όχι το ηλίθιο χαζομνημείο που έχτισαν κάτι πρωτόγονοι αρχαίοι ξυπόλυτοι (που δεν είχαν καν Internet και smartphones, mon dieu!).

Τα selfie sticks έχουν γίνει τόσο ενοχλητικά, που κάποια μουσεία τα έχουν απαγορεύσει, ενώ επίσης διάβασα κάπου ότι και το Wimbledon έχει απαγορεύσει τα selfie sticks, από τους επαγγελματικούς αγώνες τέννις. Αυτό το αστείο φαινόμενο, θέλουν να στηλιτεύσουν δύο σχεδιαστές, οι οποίοι εφηύραν το selfie hand, ένα ψεύτικο, αλλά ρεαλιστικά σχεδιασμένο χέρι, που λειτουργεί όπως ακριβώς ένα σελφοματσούκι και μάλιστα δίνει την ψευδαίσθηση ότι ο ευτυχής αυτοφωτογραφιζόμενος, κρατιέται χέρι-χέρι (όχι με τον Καρατζαφέρη), αλλά με το αγαπημένο του έτερον ήμισυ.

Το αστείο είναι ότι σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θεωρήσουν το selfie-χέρι, φανταστική ιδέα, έτσι κι αλλιώς οι στόκοι ζουν ανάμεσά μας…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.