Εσύ βάψει Apple Watch χρυσό;

Γιατί έχει ξεφτιλιστεί εντελώς η τεχνολογία σήμερα
Η Apple έχει τρομερές δυσκολίες στο να ανταποκριθεί στις προπαραγγελίες του Apple Watch. Το πολυπόθητο smartwatch δεν είναι ακριβώς απαραίτητο στο σύγχρονο άνθρωπο, αλλά το τέλει, το τέλει πολύ! Γιατί φυσικά είναι Apple, είναι όμορφο, και το να τσεκάρεις τα μηνύματά σου στην οθόνη του iPhone είναι πλέον ντεμοντέ. Γιατί είναι απολύτως λογικό να φτιάξουμε μια παντόφλα iPhone 6 Plus 5,5 ιντσών, για να μπορούμε μετά να απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες μας σε μια υπεροθόνη ανάλυσης 340×272.

Το Apple Watch λοιπόν είναι hot. Και ότι είναι hot, έχει κάθε δυνατότητα να γίνει viral. Όπως viral έχει γίνει και το βίντεο του φίλου, εδώ πέρα, ο οποίος πήρε το Apple Watch ενός φίλου του, πήρε χρυσή μπογιά και το έβαψε για να μοιάζει με το (πραγματικά) χρυσό Apple Watch Edition, που κοστίζει 12.000 δολάρια. Ξέρετε, το νέο status symbol που φοράνε καταξιωμένες προσωπικότητες της εποχής μας, όπως η Beyonce.

beyonce apple watch gold

Και οπωσδήποτε, επειδή οτιδήποτε viral στο YouTube και γενικότερα στα social media περνάει στα mainstream media, η “είδηση” προέρχεται από το site του περιοδικού TIME, στην ενότητα “τεχνολογία“. Ασχέτως, αν δεν έχει ουδεμία σχέση με την τεχνολογία, αυτό καθ’ αυτό το βίντεο, που προέρχεται από τον Casey Neistat, freelancer Νεοϋορκέζο κινηματογραφιστή με καριέρα σε διαφημίσεις. Αν είσαι δικτυωμένος στο χώρο και είσαι επαγγελματίας στη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ, φυσικά και έχεις ένα παραπάνω πλεονέκτημα από το συρφετό της πλέμπας του YouTube και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει το βίντεό σου viral – αφού προβάλλεται από τα ίδια media agencies με τα οποία συνεργάζεσαι.

Ο Casey Neistat έχει ένα κανάλι στο YouTube που πιάνει το σφυγμό της εποχής, είναι το πρότυπο του cool τύπου σήμερα, επιτυχημένου επαγγελματικά, οικογενειάρχη, αλλά και ρέμπελου, που ασπάζεται τη φιλοσοφία του YOLO. Είναι ένα παλικάρι που ταξιδεύει τον κόσμο για λογαριασμό της Nike, σαν τα δικά μας καμάρια στο World Party, για να σου δείξει, ότι αυτή είναι η ζωή. Happy, Happy, happy life!

Κι αν δεν μπορέσεις να φτάσεις στον κολοφώνα της δόξας και να αποκτήσεις το δικό σου χρυσό Apple Watch Edition, δεν πειράζει, αρκεί ένα gold spray, και μπορείς να ζήσεις κι εσύ το όνειρο και που ξέρεις, μπορεί και να ψήσεις καμιά γκομενίτσα και να πηδήξεις κι εσύ φέτος, κακομοιρούλη!

Κατά τα άλλα… τεχνολογία!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.