GRUNDIG System VUX: σούπερ εμπειρία μαγειρέματος!

Και οι μπάμιες σου θα περάσουν ξαφνικά σε άλλη διάσταση!

grundig- ux kitchen

Είναι γνωστόν ότι στα πλαίσια της οικιακής οικονομίας, οι γυναίκες κάνουν κουμάντο. Και μέσα στην κουζίνα, ακόμη κι αν το παντρεμένο ζευγάρι έχει μοιραστεί τις δουλειές, τον πρώτο λόγο έχει η γυναίκα. Αμφιβάλλω αν το όνειρο του άντρα είναι να αποκτήσει ένα σπίτι με κουζινικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αυτό είναι κατεξοχήν γυναικεία φιλοδοξία. Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο, ότι έχει δημιουργηθεί μια τεράστια βιομηχανία γύρω από την προσφορά εκπληκτικά περίτεχνων οικιακών “λευκών” συσκευών, οι οποίες φέρνουν κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα την επανάσταση στο χώρο – Πάσχα και Χριιστούγεννα, επειδή τότε ψωνίζει ο κόσμος περισσότερο.

Τι έχει λοιπόν να προτείνει η τεχνολογία αιχμής του 21ου αιώνα στον τομέα των κοιζινών; Για ρίξε μια ματιά στην GRUNDIG Control System VUX (VUX=Virtual User eXperience – holly fucking cow bow wow!) η οποία αντικαθιστά τα παραδοσιακά και ντεμοντέ πλέον κουμπιά, με εικονικά χειριστήρια, τα οποία προβάλλονται από ειδικό projector πάνω από τις εστίες. Και φυσικά, για μέγιστη ευκολία, οι ίδιες οι εστίες ρυθμίζονται αυτόματα, ανάλογα με το κατσαρόλι που θα βάλεις επάνω.

Galacticus's thoughts

Πόσο απελπιστικά γελοίο είναι όλο αυτό το σκηνικό; Γιατί τίποτε, απολύτως τίποτε από όλα αυτά δεν ωφελεί τη διαδικασία του μαγειρέματος, η οποία δεν είναι δα και τίποτε εντυπωσιακά πολύπλοκο, ούτε φυσικά και η ίδια η κουζίνα, η οποία τι είναι – μια μεγάλη αντίσταση που θερμαίνεται από διερχόμενο ρεύμα για να θερμάνει τρόφιμα! Αλλά, όχι φυσικά, είναι μια διαφορετική ΕΜΠΕΙΡΙΑ, κάτι τόσο διαφορετικό, επαναστατικό, πρωτοποριακό. Κάτι που αντανακλάται φυσικά και στον κάτοχο, ο οποίος είναι εξίσου ξεχωριστός, μοναδικός και πολύ προχώ ρε παιδάκι μου!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
  • e4rthw0rm

    Μου θυμίζει κάτι βίντεο που κυκλοφόρησαν στην αρχή του μιλένιουμ και έδειχναν ψυγεία με ίντερνετ, για να μπορεί και καλά η νοικοκυρά να βλέπει ον λάιν συνταγές ή να αγοράζει τα υλικά που της λείπουν. Και έλεγαν τότε κάποιοι ότι η επανάσταση ήρθε και πως σε δύο τρία χρονάκια θα έχουμε όλοι ψυγεία με πρόσβαση στο ίντερνετ. Κούνια που τους κούναγε… Να χέσω και τα ψυγεία με ίντερνετ, και τις κουζίνες με εικονικά χειριστήρια, και τα έξυπνα σπίτια που θα αυξομειώνουν τον φωτισμό ανάλογα με την συναισθηματική μου κατάσταση. Εδώ ακόμα δεν μπορούμε να πιάσουμε ταχύτητες της προκοπής για να κατεβάσουμε μια blu-ray ταινία (που λέει ο λόγος). Θα μου πεις τώρα, τι σχέση έχει η μπανανία μας με τις εταιρίες που πλασάρουν “καινοτόμα” προϊόντα, λες και απευθύνονται στο πορτοφόλι του μέσου χαροκαμένου Έλληνα. Ε, δεν ξέρω. Άμα θέλουν ας τα αγοράσουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι που έχουν λεφτά, και άμα αξίζει τον κόπο να μείνουμε κι εμείς νηστικοί για 2-3 μήνες, ώστε να μπορούμε μετά να μαγειρεύουμε σε στυλ Minority Report…