Νέο update για τα Windows 7 και 8 “σε ετοιμάζει” για τον ερχομό των 10

Ένα νέο patch για την έκδοση των Windows που (μάλλον) έχεις ήδη στον υπολογιστή σου έχει ως αποκλειστικό σκοπό ύπαρξης να σε προετοιμάσει για την κυκλοφορία των Windows 10.

windows_10_002

Ο κωδικός του, έτσι, για να το ξέρεις, είναι KB3035583, και προφανώς πρόκειται για άλλο ένα από τα updates με τα οποία μπορείς να αναβαθμίσεις την υπάρχουσα έκδοση των Windows που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου (αν μιλάμε για τα 7 και 8 – XP και παλαιότερα, “δεν”) μέσα απο την υπηρεσία Windows Update.

Και δεν κάνει τίποτε άλλο, τουλάχιστον από ότι φαίνεται μέχρι τώρα, από το να τοποθετεί στο λειτουργικό σου σύστημα την κατάλληλη υποδομή για την προβολή “ειδοποιήσεων” (θα τις έλεγες και διαφημίσεις) σχετικά με τα επερχόμενα Windows 10.

Ενδιαφέρον έχει πως, ανάμεσα στα αρχεία που τοποθετεί στον υπολογιστή σου, εντοπίζεται και ένα αρχείο XML, στο οποίο αναφέρεται η τρέχουσα κατάσταση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Για την ώρα, αυτή είναι “none”, όπως λέμε “τίποτα”, “κενό”, αλλά μάλλον οσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα αλλάζει για να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάσταση της.

Ody's thoughts

Πως λέμε “θα μπορείς να αναβαθμίσεις τα Παραθύρια σου στην επόμενη έκδοση σε 20 ημέρες” ή “τι κάνεις ρε χαμένε ΑΚΟΜΑ με τα Windows 7, όταν έχουν κυκλοφορήσει τα 10 εδώ και μια εβδομάδα” – και τέτοια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.