Κόντρα στο Twitch με live streaming από το YouTube

Φήμες θέλουν την Google να επαναφέρει την δυνατότητα live streaming στο YouTube, και μάλιστα με μεγαλύτερη έμφαση απ’ ό,τι στο παρελθόν, ίσως ως απάντηση στην μεγάλη επιτυχία του Twitch.

YouTube Creator Space

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheDailyDot, η Google προσλαμβάνει κόσμο για μία ομάδα περίπου 50 ατόμων, με στόχο να επαναφέρει, καλύτερες από ποτέ, τις δυνατότητες live streaming της υπηρεσίας.

Η κίνηση αυτή είναι λογική – και η φήμη αρκετά ρεαλιστική – ως απάντηση στην κυριαρχία του Twitch στο χώρο του live streaming. Διότι, αν το καλοσκεφτείς, streaming το ένα, streaming και το άλλο, και το Twitch έχει ήδη αρχίζει να επεκτείνεται προς τους… τομείς ειδίκευσης του YouTube.

Δεν θα αργήσει και πολύ, δηλαδής, να πήξει και αυτό στα… αστεία γατιά! Λογικό δεν είναι πως η Google δεν θέλει να το δει να γίνεται YouTube στη θέση του YouTube; Και πώς θα μπορούσε να το εμποδίσει; Παρέχοντας μια καλύτερη εναλλακτική από αυτό. Ακόμα και αν είχε προσπαθήσει κάτι τέτοιο και στο παρελθόν, χωρίς να γνωρίσει αρκετή (ή έστω “την επιθυμητή”) επιτυχία.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.