Έκλεισε πόρτες το GigaOm

Ένα απο τα γνωστότερα τεχνολογικά blogs του πλανήτη δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της… ύπαρξης του.

gigaom_002.jpg

Με μεγάλη ιστορία ως τεχνολογικό blog (το 2006, χρονιά της ίδρυσής του, θεωρείται… παλαιολιθική περίοδος για τα δεδομένα των blogs), το GigaOm έγραψε ιστορία στον χώρο του internet. Και τώρα, γίνεται και το ίδιο… “Ιστορία”, αφού από οτι φαίνεται και λέγεται, “ξέμεινε από λεφτά”.

Τα όποια περιουσιακά στοιχεία του blog πέρασαν στα χέρια των ποστωτών του, και έχει αρχίσει ήδη ταχέως-ταχέως η ολική διάλυση του ώστε καθένας τους να πάρει το μερίδιο που του αντιστοιχεί.

Σε επίσημη ανακοίνωση από τους διαχειριστές του GigaOm, αναφέρονται τα παραπάνω, ενώ επισημαίνεται πως έχει παύσει κάθε “λειτουργία” του και δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια – και πότε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.