Ο Jason Statham, έχοντας πια τα… χρονάκια του, παρέδωσε την σκυτάλη για τον ρόλο του Transporter στον Ed Skrein. “Τον ποιον”; Να, αυτόν, στο πρώτο trailer της νέας ταινίας – reboot στη σειρά.

Ody's thoughts

Τώρα, να πω ότι μου φάνηκε άσχημο, θα πω ψέμματα! Ούτως ή άλλως, όντως ο Statham έχει αρχίσει να τα δείχνει τα χρονάκια του, δείχνοντας όλο και πιο κουρασμένος σε κάθε νέα ταινία του.

Και τι να κάνει βέβαια το παλικάρι, αφού δεν ξεκίνησε από το σανίδι αλλά από τις… καταδύσεις (δύτης ήταν ο δείρτης μας πριν βγει στο πανί). Δεν “τον παίρνει να το γυρίσει στο σοβαρό” τώρα, στα γεράματα, ειδικά αφού έκανε και το λάθος να καθιερωθεί στην συνείδηση του κοινού ως αξιο-στάρης.

Τον βλέπω να πίνει τσαγάκια παρέα με τον Neeson αναπολώντας τις εποχές που πηδούσαν απο καπώ σε καπώ. Ώου, δη γκούντ ντέηζ…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.