Το τηλεοπτικό Game Of Thrones θα σου… σποϊλεριάσει τα βιβλία!

Όπως παραδέχτηκαν οι βασικοί υπεύθυνοι για την απίστευτα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αφού θα ολοκληρωθεί πριν από τα βιβλία, θα σου… χαλάσει την κατάληξή τους.

Game_of_Thrones_003.jpg

Τα βιβλία είναι… βιβλία, και συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωσή τους από ότι ένας κύκλος μιας τηλεοπτικής σειράς. Για αυτό και το τηλεοπτικό Game of Thrones πλησιάζει στο σεναριακό σημείο που βρίσκονται τώρα τα βιβλία, και σύντομα θα τα έχει προσπεράσει.

Τι γίνεται τότε; Πώς θα συνεχίσει Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς, που θεωρητικά έχει βάση την σειρά βιβλίων, όταν… δεν θα υπάρχουν βιβλία στα οποία να βασιστεί; Θα κάνει… διάλειμμα, περιμένοντας πότε θα ολοκληρώσει την ιστορία του ο συγγραφέας George R.R. Martin; Nope: θα μας πει την ιστορία του… “τηλεοπτικά”. Ακόμα και αν ο ίδιος δεν την έχει ολοκληρώσει ως τότε.

Όπως εξήγησε ο David Benioff, ένας απο τους δυο showrunners της σειράς, έχουν στενή επικοινωνία με τον George R.R. Martin και… “ξέρουν που το πάει”, πώς θα συνεχίσει και ολοκληρωθεί το βασικό κομμάτι της ιστορίας του. Έτσι, μπορούν να παρουσιάσουν την τηλεοπτική εκδοχή της ακόμη και αν η ίδια η ιστορία δεν έχει ακόμη αποτυπωθεί από τον ίδιο στο χαρτί.

Όσο για το ότι θα γίνει με τα βιβλία, από τη στιγμή που θα έχει… προδοθεί η εξέλιξη και κατάληξη τους από την τηλεοπτική σειρά; Καμία ανησυχία, σύμφωνα πάντα με τον κ. Benioff, αφού δηλώνει σίγουρος πως οι οπαδοί της σειράς θα συνεχίσουν να ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστορία της, που δεν θα έχουν βρει τον δρόμο τους στην οθόνη, ενώ δηλώνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Mr. Martin που σίγουρα “θα βρει τρόπους να εκπλήξει τους οπαδούς”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.