Τον Ιούνιο έρχεται υπηρεσία streaming TV απο την Apple

Η Apple ήθελε εδώ και χρόνια να “χωθεί” στον χώρο της τηλεόρασης, και από ότι φαίνεται αποφάσισε να κάνει την κίνηση της τον Ιούνιο.

OldTV.jpg

Θυμίζω πως δεν πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια της Apple μέχρι σήμερα να κυριαρχήσει στις… “σαλονάτες” οθόνες, αφού έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν σχετικές συσκευές (με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία – βλέπε Apple TV).

Η διάφορα είναι πως εδώ μιλάμε για μία υπηρεσία που, αρχικά τουλάχιστον, θα πακετάρει εικοσιπέντε κανάλια περιεχομένου, με συνδρομή που ακολουθώντας τη λογική της Apple θα κοστίσει κομματάκι περισσότερο από τον ανταγωνισμό, χάρη στο… Premium του ονόματος της.

Ανάμεσα στα ονόματα που λέγεται πως θα δούμε να την συνοδεύουν, τα ABC, CBS και Fox. Όπως ίσως πρόσεξες, “αμερικάνικες φάσεις”. Κατάλαβες; Όχι; Ας συνεχίσουμε…

Το αρχικό κόστος εκτιμάται στα $30 με $40, προφανώς για την αγορά της Αμερικής, την οποία και αφορά η είδηση, αφού αν νόμιζες πως θα αποκτήσει η Digea ανταγωνιστή στη χώρα μας, και μάλιστα την Apple… Νόμιζες..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.