Πρώτη εικόνα του Jesse Eisenberg ως Lex Luthor

Ο Jesse Eisenberg, που μάλλον έγινε γνωστός στην πλειοψηφία του κόσμου ως ο Mark Zuckerberg του The Social Network, αποκαλύπτεται ως ο μεγάλος κακός στο Batman vs Superman.

Jesse-Eisenberg-Lex-Luthor_001Ήταν γνωστό πως ο Jesse Eisenberg θα έπαιζε το ρόλο του κλασικότερου αντιπάλου του Superman στην καινούργια ταινία Batman vs Superman, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει και πως θα έμοιαζε σε αυτήν. Και να που το είδαμε: απλά… είναι γουλί.

Ο Jesse “τα ξούρισε”, υιοθετώντας την εμφάνιση που έχει ο χαρακτήρας στα comics, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που πρωτοκυκλοφόρησε από το Entertainment Weekly. Γουλί.

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όσον αφορά στην εμφάνισή του, και μάλλον το casual μπλουζάκι δεν είναι “του χαρακτήρα” αλλά του ίδιου του Jesse.

Ody's thoughts

Απο την άλλη, ποιός περίμενε κάτι διαφορετικό από αυτό, αφού και ο χαρακτήρας, ως χαρακτήρας, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει μέσα από τα comics πέρα απο την… ευφυή καράφλα του;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.