Ξεκινά η προετοιμασία για Tron 3

Μπορεί το sequel του κλασσικού Tron να αποδείχτηκε μια μαγική, από οπτικοακουστικής άποψης… φλόμπα, μα η Disney πάντα υποστήριζε πως θα δούμε και τρίτο. Τώρα, μάλλον ξεκίνησε να το ετοιμάζει.

TRON Legacy

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο SlashFilm απο Vancouver μεριά, τα γυρίσματα για το τρίτο Tron θα αρχίσουν κάποια στιγμή αυτόν τον Οκτώβριο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Garrett Hedlund, ενώ μάλλον θα δούμε πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski.

Ody's thoughts

Daft_Punk_in_Tron_Legacy.jpg

Εγώ, πάντως, όσο και αν ένιωθα σαν να έχω… πέσει σε κώμα, όσον αφορά στο σενάριο της δεύτερης ταινίας, ομολογώ πως με πόρωσε και εξακολουθεί να με πορώνει, αντιμετωπίζοντας την ως αυτό που ήταν πραγματικά – και ας μας την πλάσαραν ως “κανονική ταινία”: ένα… μεγάλο videoclip των Daft Punk με τα εντυπωσιακοτερότερα γράφικς στην ιστορία των videoclips.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.