Τσίμπα δωρεάν ένα Titanfall “season pass” για να στανιάρεις.

Όταν παίζεις Titanfall χωρίς τα expansions του, δεν είσαι ο εαυτός σου. Πάρε, λοιπόν, απολύτως δωρεάν το season pass του, στο Origin, έτσι, για να ολοκληρωθείς ως άνθρωπος.

titanfall_007.jpg

Σημειώνουμε πως η προσφορά ισχύει και για το Xbox 360 και το Xbox One, τουλάχιστον, από ό,τι λένε όσοι έχουν τις κονσόλες – προσωπικά, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το ελέγξω, η πρώτη με εγκατέλειψε (Red Ring of Death) και απο την δεύτερη… για την ώρα απέχω.

Αν τις έχεις, και μπαίνεις στο Xbox Live, φρόντισε λοιπόν να τσιμπήσεις το season pass του Titanfall “τώρα που γυρίζει”.

Αν, από την άλλη, παίζεις μόνο στο πισί σου, κάνε μία επίσκεψη προς Origin μεριά (κάνε κλικ στην πηγή μας), για… την ίδια δουλειά.

Τι πάει να πει “καλό το τσάμπα season pass, αλλά δεν έχω το παιχνίδι”; Μήπως ήρθε η ευκαιρία να το αποκτήσεις;

Ody's thoughts

Όχι πως το έχω και εγώ, αλλά… μάλλον θα περιμένω κάποια εξευτελιστική προσφορά για να το αποκτήσω σε τιμή-χώμα. Το είχα βάλει στο μάτι απο καιρό, και το Season Pass μου δίνει λόγο να το προτιμήσω όταν το πετύχω γύρω στα €5. Είπαμε: cheap gaming!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.