Το Deus Ex Universe σου δείχνει τις… τρίχες του!

Τι περίμενες πως θα ήταν το πρώτο που θα μάθαινες για την πολυαναμενόμενη συνέχεια στην εξαιρετική σειρά Deus Ex, τα ηνία της οποίας πήρε η Square Enix απο την Ion Storm; Ορίστε, η χαρά του Τρύφωνα!

deus_ex_universe_001

Όχι, λυπάμαι, θα σε απογοητεύσουμε, μάλλον δεν θα μάθεις τίποτα από όσα θα ήθελες να μάθεις για τον τίτλο. Θα μάθεις, όμως, τα πάντα για τις… τρίχες του!

Στο παρακάτω βιβλιαράκι, που μπορείς να δεις ενσωματωμένο εδώ μέσω του Scribd, η AMD και Eidos παρουσιάζουν την εξέλιξη της τεχνολογίας TressFX που σε συνδυασμό με άλλες γραφικές πατέντες χαρίζει ατίθασα μαλλιά και εντυπωσιακά πυκνά μούσια στους χαρακτήρες του επερχόμενου τίτλου.

Και για παράδειγμα σου δείχνουν τον πρωταγωνιστή του προηγούμενου τίτλου, στις περισσότερες εικόνες που θα δεις, που κατά 99,99% δεν θα εμφανιστεί στον καινούργιο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.