Τεράστια επιτυχία το Borderlands 2

Σύμφωνα με το αφεντικό της Gearbox Software, Randy Pitchford, το Borderlands 2 ήταν μία τεράστια επιτυχία για την εταιρεία, αφού έχει καταφέρει να πουλήσει κοντά στα 12 εκατομμύρια κομμάτια.

Borderlands2

Όπως είχε ανακοινώσει η εκδότρια του τίτλου, Take Two, μέχρι τον Αύγουστο του 2014 ο τίτλος είχε ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ο κουμανταδόρος της Gearbox Software, Randy Pitchford, δεν γνώριζε τα ακριβή νούμερα μέχρι τότε, και ενημερώθηκε για αυτό από την εταιρεία. Από τότε, μέχρι σήμερα, ο τίτλος φαίνεται να έχει σπρώξει ακόμη 2 εκατομμύρια κομμάτια στην αγορά.

Αν μη τι άλλο, είναι ευτυχές να βλέπεις τίτλους που αξίζουν να τα πηγαίνουν καλά, σε έναν κόσμο που συνήθως σπρώχνει στην πρώτη θέση παιχνίδια που αντικειμενικά θα χαρακτήριζες μέτρια, αφήνοντας πολλά διαμάντια στην αφάνεια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.