Τέλη του έτους θα δούμε τα πρώτα παιχνίδια με DirectX 12

Σύμφωνα με τον αφεντικόν του τμήματος εξμπόξεν της Microsoft, οι πρώτοι τίτλοι που θα αξιοποιούν το νέο API της Microsoft θα κάνουν την εμφάνιση τους προς τα τέλη του έτους.

directx

Ό,τι πρέπει για την… καθιερωμένη γιορτινή αναβάθμιση, η κυκλοφορία των πρώτων τίτλων που θα αξιοποιούν την επόμενη έκδοση των κυρίαρχων APIs στο χώρο του gaming, DirectX λίγο πριν κλείσει το έτος.

Αυτό, τουλάχιστον, απάντησε ο Phil Spencer, Χερ Κουμαντάτ του Xbox division της Microsoft, σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε απο τον… whatsausername1 μέσω Twitter.

Είδες τι μαθαίνει κανείς μέσω twitter; Λαυράκια βγάζει! Τρελή δημοσιογραφία ο… εμ… whatsausername1!

Σημειώνεται πως ο Phil δεν ξεκαθάρισε αν αναφέρεται σε παιχνίδια για PC ή Xbox One, αφού και οι δύο πλατφόρμες θα υϊοθετήσουν την νέα έκδοση των DirectX όταν, με το καλό, κυκλοφορήσει.

Μάλλον και για τα δυο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.