Οι δύο πλευρές της αλήθειας στα νέα live action trailers του Halo 5: Guardians

Το επόμενο μέρος της σειράς Halo, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One, δείχνει να ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά στο σενάριο του. Ποιος είναι ο κυνηγός;

note

Και με την ευκαιρία η Microsoft ανακοίνωσε και την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, που αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου. Προφανώς μόνο για το Xbox One.

Ody's thoughts

Δεν εννοώ τον Predator, βρε χαμένοι! Μην το ξεφτιλίσετε, θαυμάστε επικό σενάριο!

Θαυμάστε διαμάχες ανάμεσα σε χαρακτήρες που όλοι αγαπήσαμε (καλά, ανάμεσα σε έναν χαρακτήρα που αγαπήσαμε και έναν άσχετο που μας πέταξε η Microsoft στη μάπα πριν περίπου ένα χρόνο και από τότε μας τον παρουσιάζει λες και τον ξέραμε από χθες)!

Όχι, Θαυμάστε, διότι αν δεν θαυμάσετε, δεν βλέπουμε να βελτιώνονται οι πωλήσεις της κονσόλας!

Και με την ευκαιρία, πάρτε και μια σπόντα στο τέλος για πακετάκι του “παραμένω η δεύτερη κονσόλα στις προτιμήσεις” Xbox One με την εκπληκτική προσπαθώ-αλλά-έχω-τα-χίλια-μύρια-προβλήματα-παρά-τα-όσα-patches remasterd συλλογή των Halo 1, 2, 3 και 4. ΜΟΝΟ $349.
Τσάμπα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.