Με… μούσι ο Geralt στο Witcher 3!

Ένα από τα μικρά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Witcher 3 της CD Projekt, που όμως δείχνουν την προσοχή στην λεπτομέρεια του τίτλου: ο πρωταγωνιστής θα… φυτρώνει μούσι!

witcher_3_004

Έτσι, αν βρίσκεσαι στην / έχεις ξεπεράσει την εφηβεία και τυγχάνεις αγοράκι (ή… κοριτσάκι με τριχοφυία;!), όσο λυώνεις εσύ στον κόσμο του Witcher 3 βγάζοντας… μούσια μπροστά απο την οθόνη, το ίδιο θα συμβαίνει και με τον πρωταγωνιστή του τίτλου!

Αν δεν σου αρέσει η εμφάνισή του με μούσι, θα πρέπει να κάνεις ότι θα έκανες και στην πραγματικότητα για την δική σου γενειάδα: να την… ξουρίσεις, με μία επίσκεψη σε έναν μπαρμπέρη!

Ody's thoughts

Σίγουρα είναι και αυτό ένα κομμάτι του λεγόμενου ρεαλισμού στο gaming, αλλά το αν είναι αρκετά σημαντικό ώστε να δοθεί προσοχή σε αυτό και να μην επενδυθούν οι πόροι που χρειάζονται, όσο αμελητέοι και αν είναι, για να φυτρώνει γενιά ο πρωταγωνιστής, σε κάτι άλλο… Θα σε γελάσω.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.