Μάχη… 3 ωρών σπάει ρεκόρ στο DOTA!

Είναι γνωστό πως τα παιχνίδια στρατηγικής, τα RPGs και οι multiplayer τίτλοι μπορούν να κρατήσουν περισσότερο από ότι ένα single player παιχνίδι, μα αυτό αγγίζει τα όρια του γελοίου!

dota_2_002

Την Παρασκευή, μία μονομαχία ανάμεσα στις ομάδες Clouid9 και SFZ στο DOTA έφτασε σε διάρκεια τα… 200 λεπτά! Κοινώς, κάτι παραπάνω από 3 ώρες, διάρκεια που “δοκίμασε” όχι μόνο όσους έπαιζαν, αλλά προφανώς και τους θεατές – που σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο!

Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε μία μονομαχία ανάμεσα στις ομάδες Team Dog και 4FC, που είχε φτάσει σε διάρκεια τα 125 λεπτά, αριθμός κομματάκι… αμελητέος σε σχέση με το uber τρίωρο του νέου ρεκόρ.

Ody's thoughts

Και μετά σου λέει ό,τι “τα e-sports δεν είναι πραγματικά sports, αφού δεν δοκιμάζουν την σωματική αντοχή και τις ικανότητες όσων συμμετέχουν σε αυτά”. Τι λέτε ρε; Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να θέλεις να πας τουαλέτα και να σφίγγεσαι για τρείς ώρες;!;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.