Καθυστερεί το Uncharted 4

Ο πιο αναμενόμενος τίτλος του PlayStation 4 μόλις έφαγε αναβολή για το επόμενο έτος.

uncharted_006.jpg

Ο τίτλος αναμενόταν κάποια στιγμή φέτος, αλλά όχι μόνο τελικά δεν θα κυκλοφορήσει εντός του έτους, μα… πάει και “πιο πίσω” από ότι θα περίμενες απο μια αναβολή του: όχι για τις αρχές ή τα μέσα του επόμενου έτους, μα για το φθινόπωρο του 2016.

Quote:

Από όταν σας κάναμε την πρώτη αποκάλυψη gameplay του Uncharted 4: A Thief’s End, μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και της ιστορίας του απέκτησαν συνοχή, και έγινε ξεκάθαρο σε εμάς πως το παιχνίδι είναι πολύ πιο αισιόδοξο από ό,τι είχαμε οραματιστεί αρχικά.

Ξοδεύοντας τόσα χρόνια με τον Nathan Drake, σημαίνει πολλά για την ομάδα, και το να πούμε ένα κινηματογραφικό κεφάλαιο των περιπετειών του δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε “ελαφρά”. Το παιχνίδι αξίζει και το μικρότερο κομματάκι προσοχής στη λεπτομέρεια, ακριβούς ρυθμού και εξεζητημένης εξιστόρισης, για τα οποία είναι γνωστή η Naughty Dog. Έτσι πήραμε την δύσκολη απόφαση να σπρώξουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Αυτά είπε ο νταϊρέκτορ του τίτλου, Neil Druckmann, μιλώντας στο PlayStation Blog, και… Και τώρα περιμένουμε.

Ody's thoughts

Μετά την απογοήτευση του The Order: 1886 (κυρίως για τη σχέση κόστους-διάρκειας του τίτλου), μάλλον η Sony “βάζει χέρι” στα “πρωτοκλασάτα” projects της ακόμη περισσότερο, για να διασφαλίσει πως το PlayStation 4 θα παραμείνει στην θέση που κατέχει μέχρι σήμερα: στην κορυφή.

Διότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να πέσεις απο αυτήν και να προσκρούσεις στο έδαφος… με τα μούτρα. Βλέπε Nintendo.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.