Βραδιά geek ποίησης: ο Χίδεο την έκανε

Πάμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα ποι(η/ο)τικό άσ(θ)μα… Στίχοι – μουσικοί, Βοίφος.

hideo_kojima_002

Για να μην λέτε πως είμαστε ολοκληρωτικά άχρηστοι, αναίσθητοι, ανέραστοι, άτεχνοι, ατάλαντοι, ααβάρ, ααελώ, οφείλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις ανησυχίες μας για το μέλλον του σύγχρονου γκέημινγκ.
Όποιος θέλει να προσθέσει στίχοι, όπως είπε και η ένδοξη Νάϊκ, “Τζάστ Ντού Ιτ”.

Ο Χίδεο την έκανε,
Ο Χίδεο την κάνει,
Έεεελα – έεεελα, ο Χίδεο την κάνει.


Θα φύγει απο την Κόναμι,
και Gear πια δεν θα φτιάνει,
Έεεελα – έεεελα, τα Gear μας δεν θα φτιάνει.


Το Phantom Pain το πρόλαβε,
λέει θα το τελειώσει,
Έεεελα – έεελα, είπε θα το τελειώσει.


Αλλά δεν θα’χει άλλο μετά,
αυτό ‘ταν το μπιγκ-μπόσι,
Έεεελα – έεελα, κατάν
τησε χαζό και κάπου εδώ μάλλον θα το παρατήσουμε.

Αχέμ.

metal_gear_solid_quiet_boobs_001

Αυτά, λοιπόν, απο Χίδεο Κοζίμα και Κονάμι: ναι, επιβεβαιώθηκε πως τα σπάνε, και εμμέσως πλην σαφώς η Konami είπε πως ψάχνει νέο κουμανταδόρο για να αναλάβει τη σειρά – που θα συνεχίσει, αλλά χωρίς Χίδεο.

Εγώ λέω να ξανα-μανα-ξεκινήσουμε και πετίσιον, με την ευκαιρία, για να επιστρέψει στο φραντσάιζ ο Χαϊτέρης. Ο David Hayter, ντες, που αντικαταστάθηκε στον τελευταίο τίτλο, ως “η αντρακλο-φωνή του πρωταγωνισταρά Solid Snake / Big Boss”, απο τον Kiefer Sutherland.

Νέα εποχή, νέα μεταλγκηαρσόλιντ, νέος ηγέτης στο τιμόνι… Ε, κάτι θα πρέπει να τα συνδέει με το παρελθόν τους αφού μιλάμε για “σειρά” – πέρα απο το ονοματάκι της Konami. Φέρτε πίσω τον Χαϊτέρη ως “συνδετικό κρίκο”. Ήταν και λιγότερο μπατμανο-βραχνός απο τον Sutherland στο ρόλο (που κάνει τον Snake να ακούγεται σαν να έχει χρόνια βρογχίτιδα).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.