Έφαγε αναβολή το Legend of Zelda για Wii U

Χο-χο-χο! Ώστε πίστεψες τη Nintendo και τα fanboys της πως το Wii U είναι η διασκεδαστικότερη από όλες τις κονσόλες, μόνο για να ανακαλύψεις πως δεν έχει παιχνίδια; Η… κατάρα συνεχίζεται!

legend_of_zelda_wii_u_003

Με σχεδόν όλες τις εταιρείες πλην της Nintendo να έχουν πλήρως και ολοκληρωτικά “γραμμένο” το Wii U ως πλατφόρμα, κάτι για το οποίο φταίει σχεδόν αποκλειστικά η ίδια η Nintendo, ο μόνος που έχει μείνει να δημιουργεί πρωτοκλασάτους τίτλους για αυτό είναι, ω, τι έκπληξη, η ίδια η Nintendo. Και ο βασικότερος απο αυτούς τους πρωτοκλασάτους τίτλους, που περίμενες για φέτος, έφαγε αναβολή για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Το Legend of Zelda, λοιπόν, “πάει για κάποτε”, το “πότε” ακριβώς άγνωστο. Και για να νιώθεις ακόμη καλύτερα με την επιλογή σου σε κονσόλα (και να ρίχνουμε αλάτι στις πληγές των fanboys), η ίδια η Nintendo δικαιολόγησε την κίνηση λέγοντας πως απλά “δεν αποτελεί προτεραιότητα”.

Βέβαια, βέβαια, “δεν αποτελεί προτεραιότητα” το να διαθέσεις ένα παιχνίδι της προκοπής για την δική σου κονσόλα που δεν λέει να πουλήσει με την καμία, την οποία εσύ έφερες στην θέση που βρίσκεται, επειδή “πουλούσες μούρη” και “το έπαιζες big boss” σε όλες τις άλλες εταιρίες του χώρου του gaming.

Γιατί να σε ενδιαφέρει να δώσεις κάτι σε όσους, με τη σειρά τους, “σου έδωσαν κάτι” (το λένε “φράγκα”, ως αντίτιμο για να αποκτήσουν την κονσόλα της κακιάς κατάρας σου), όταν “τους τα έχεις ήδη φάει” και “πας για άλλα” (όπως λέμε “νέα κονσόλα, με νέο gimmick”).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.