Έκτατη είδηση: ο Phil Harrison παραιτήθηκε από τη Microsoft

Τι δήλωσε το αφεντικό του και τι έκανε η Φατμέ στο Γενί τζαμί
Ρίχνοντας μια ματιά στις ενδοεταιρικές διαμάχες του τμήματος Xbox της Microsoft, το κάνουμε περισσότερο για να γελάσουμε και να αποσπάσουμε λίγο την προσοχή μας από πραγματικά φλέγοντα θέματα όπως, πως θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας και τι θα κάνουμε με τον %&^%((& Ντράγκι που μας έκοψε τη χρηματοδότηση.

Ο Phil Harrison, λοιπόν, είχε προσληφθεί στα πλαίσια ενός φιλόδοξου ανοίγματος της Microsoft, για να καταστήσει το Xbox πλατφόρμα αποκλειστικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων, σόου και εκπομπών. Ο Phil πίστευε ότι αυτό θα ήταν ένα σκαλοπάτι για αναρρίχησή του στη σκάλα της ιεραρχίας της εταιρείας, θεωρώντας ότι θα διαδεχόταν τον, τότε πρόεδρο, Don Mattrick.

Έλα όμως που του βγήκε από αριστερά ο Phil Spencer, που τον επαίνεσε για το “όραμά του” και άλλα πολύ εγκωμιαστικά, αλλά, επί της ουσίας του είπε να κάτσει στ’ αυγά του ως αντιπρόεδρος για να κάνει κουμάντο μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι δύο Phil, που δεν έγιναν ποτέ Φίλ-οι, χώρισαν τα τσανάκια τους λοιπόν, κι έτσι η σαπουνόπερα έλαβε τέλος και η αυλαία της παράστασης έπεσε.

Galacticus's thoughts

Αυτά αγαπημένο μου, άντε κοιμήσου τώρα…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.