Τέλος για το PlayStation Mobile

Το PlayStation Mobile, η πλατφόρμα διάθεσης τίτλων στο PS Vita και στις mobile συσκευές με Android που είχαν τη… στάμπα PlayStation, διακόπτει τη λειτουργία της στις 15 Ιουλίου.

PlayStation_Mobile_001.jpg

Η πλατφόρμα PlayStation Mobile ήταν μια προσπάθεια συνένωσης του κόσμου του φορητού console gaming με αυτόν του smartphone / tablet gaming και, ταυτόχρονα, μια προσπάθεια απο πλευράς Sony (και Kaz Hirai) να μετατρέψουν το όνομα PlayStation σε κυρίαρχο του mobile gaming γενικότερα.

Όμως “δεν έκατσε“.

Έτσι, η Sony, αφού το… έσπρωξε όσο μπορούσε και δεν φαινόταν “να παίρνει μπρος”, αποφάσισε να τερματίσει το εγχείρημα.

Το PlayStation Mobile κλείνει οριστικά τις πύλες του στις 15 Ιουλίου, και τα παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα μέσα απο αυτό απλά… εξαφανιζόλ.

Οι κάτοχοι PS Vita θα μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται τίτλους για την κονσολίτσα τους απο το PlayStation Store. Και, φυσικά, απο τα καταστήματα λιανικής. Όποια, τέλος πάντων, έχουν και τίτλους για αυτό. Όποιους έχουν. Όπου τους έχουν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.