Έσκασε μύτη το πρώτο VAIO Phone

Δυστυχώς μόνο στην Ιαπωνία…

vaio phone

Είναι αμφίβολο αν θα δούμε ποτέ επισήμως, ή έστω μέσω κάποιων παραεισαγωγών, τα προϊόντα της εταιρείας VAIO, η οποία αποσπάσθηκε από τον κύριο κορμό της Sony πριν από ένα περίπου χρόνο. Η VAIO δραστηριοποιείται πια αποκλειστικά εντός της ιαπωνικής αγοράς και μέχρι σήμερα έχει λανσάρει laptops και tablet με την επωνυμία VAIO. Σήμερα έρχεται πλέον να παρουσιάσει και το πρώτο της τηλεφωνάκι που δεν είναι άλλο παρά ένα Android clone, όπως μυριάδες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά με το μαγικό logo “VAIO”.

Το smartphone τρέχει Lolipop, έχει 5ντάρα οθόνη 720p, κάμερες 13 και 5Mpixels και quad-core CPU. Εξωτερικά φέρνει αρκετά στο Google Nexus 4, με τη γυάλινη επένδυση στην πλάτη και φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή, κάτι για το οποίο ήταν γνωστά τα προϊόντα Sony Vaio, τουλάχιστον στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Στο Τζαπάν, το τηλεφωνάκι θα κοστίζει περίπου το ανάλογο των 420 ευρώ.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.