Πρώτη concept art από το νέο X-Men: Apocalypse

Ο σκηνοθέτης των περισσότερων ταινιών στην μέχρι τώρα κινηματογραφική σειρά των X-Men, Bryan Singer, αποκάλυψε την πρώτη εικόνα concept art από το X-Men: Apocalypse.

X-Men_Concept_Art

Ody's thoughts

Λοιπόν; Τι λέτε; Ναι, “αυτό ήταν”. Τι, δεν σας άρεσε; Δεν σας κάλυψε; Περιμένατε κάτι περισσότερο; Μα, αφού είπαμε: concept art! Τι θέλατε, graphic novel με όλη την ταινία;

Αρκετοί εικάζουν πως αυτός που απεικονίζεται να κοιτάζει προς αυτό-που-μάλλον-είναι-διαστημόπλοιο είναι ο ίδιος ο Apocalypse του τίτλου, ο “πρώτος μεταλλαγμένος” στο σύμπαν των X-Men. Που σύμφωνα με το όλο story, ήταν που ήταν ο πρώτος μεταλλαγμένος άνθρωπος – κάποτε, στην αρχαία Αίγυπτο – έπεσε και σε ένα εξωγήινο σκάφος που υπερ-πολλαπλασίασε τις όποιες δυνάμεις του και, τσουπ, να ο “μεγάλος κακός” της επόμενης κινηματογραφικής περιπέτειας των X-Men.

Προσωπικά, όμως, πάω στοίχημα πως δεν είναι αυτός. Πως είναι… ο Wolverine! Τι πάει να πει “αυτό δεν βγάζει νόημα”; Μα, Ό,ΤΙ και να μας παρουσιάζουν σχετικά με τους X-Men, πάντα, πάντοτε, μπροστάρης είναι ο Wolverine! Όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.