Ο Steven Spielberg θέλει να σκηνοθετήσει το reboot του Indiana Jones

Ο σκηνοθέτης των τεσσάρων κινηματογραφικών περιπετειών του Indiana Jones θέλει να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για μια νέα περιπέτεια στη σειρά. Αν “κάτσει η φάση”.

indiana_jones_003

Εδώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες σχετικά με το ότι ίσως δούμε ένα reboot του Indiana Jones με έναν νέο ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον Chris Pratt, που είδαμε ως πρωταγωνιστή στο Guardians of the Galaxy και περιμένουμε να δούμε – επίσης στον κεντρικό ρόλο – στο νέο Jurassic Park.

Σου λέει, “ο mr. Ford, που έπαιζε τον χαρακτήρα, είναι πια… παππούλης, και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα στις απαιτήσεις του ρόλου”, οπότε μάλλον έφτασε ή ώρα για “νέο αίμα” στην σειρά.

indiana_jones_001

Και μπορεί να μιλάμε για φήμες, αλλά… Είναι φήμες που, από ό,τι φαίνεται, έφτασαν και στα αυτιά του Steven Spielberg, έσπευσε να δηλώσει ενδιαφέρον να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη αν όντως ξεκινήσει η παραγωγή ενός τέτοιου reboot.

Το ωραίο με την όλη υπόθεση είναι πως ίσως η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον mr. Spielberg είναι πως… ίσως ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν οι φήμες για να μετατραπούν σε πραγματικότητα! Με ένα τέτοιο “όνομα” να δηλώνει ενδιαφέρον για το project, μάλλον μία νέα περιπέτεια του Indy, με τον Pratt στον κεντρικό ρόλο, πρέπει να φαίνεται αρκετά ελκυστική πρόταση στην Disney – που έχει, πια, τα δικαιώματα επί του franchise και των χαρακτήρων, κατόπιν της εξαγοράς της Lucasfilm.

Λέτε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.