Νέο trailer για το φαίνεται-απαράδεκτο Insurgent

Θεωρητικά, δεν θα έπρεπε να αναρτούμε βλακείες εδώ, δια να διατηρούμε την γνωστή μας υψηλή ποιότητα βάσει της κλασσικής συνταγής της γιαγιάς. Πρακτικά… ευκαιρία για θάψιμο!

Ody's thoughts

Και όπως και στο προηγούμενο trailer που είχαμε δει για αυτό το σίγουρα-θα-είναι-εκπληκτικό sequel στο πρώτο Divergent, που είμαι εξίσου σίγουρος πως ήταν και εκείνο απίστευτη ταινιούμπα – αν και δεν το είδα, δεν θέλω, μην με αναγκάζετε, δαγκώνω – έτσι και εδώ μπορούμε να θαυμάσουμε ένα δεν-έχω-δει-χαρά-στα-σκέλια-μου έφηβο κορίτσι να προσπαθεί να σώσει τον κόσμο σχεδόν αποκλειστικά διότι, ναι, θέλει και αυτή να-δει-χαρά-στα-σκέλια-της.

Βοηθά το ότι ο συμπρωταγωνιστής ταιριάζει στο πρότυπο που το Χόλιγουντ προσδιορίζει ως “παιδαράς”.

Φυσικά, το θέμα και το σενάριο της ταινίας έχει να κάνει και πάλι, όπως και σε όλες τις “Young-Adult” περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας που μας εκτοξεύουν πεινασμένοι για δεύτερη Porsche Χολιγουντο-παραγωγοί κατά ριπάς, με την διαφορετικότητα της πρωταγωνίστριας (και, κατά συνέπεια, του ομοίως δεν-έχω-δει-χαρά-στα-σκέλια-μου θηλυκού-εφηβικού κοινού που αισιοδοξούν πως θα σπεύσει να τη δει).

Με τη διαφορετικότητα της σε σχέση με όοοολους τους άλλους.

Να δεις, πως το είχαν πει οι Monty Python;

Brian: “Δεν με χρειάζεστε να σας λέω τι να κάνετε! Είστε όλοι αυτόνομοι, διαφορετιοί!”

Όλοι (με μια φωνή): “ΝΑΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.

Ένας μόνος του: “Εγώ δεν είμαι”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.