Νέο Alien από τον σκηνοθέτη των District 9 και Elysium

Ο σκηνοθέτης των District 9, Elysium και του επερχόμενου Chappie, Neil Blomkamp, θα σκηνοθετήσει το επόμενο Alien, με βάση ένα δικό του concept για το “που θα έπρεπε να κατευθυνθεί το franchise”.

alien_blomkamp_003

Πριν λίγο καιρό, ο σκηνοθέτης των District 9, Elysium και του επερχόμενου Chappie, Neil Blomkamp, είχε διαθέσει online κάποιες εικόνες concept art που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, για το πώς οραματιζόταν ένα δικό του sequel στη σειρά ταινιών Alien. Ταυτόχρονα, είχε ξεκαθαρίσει πως ήταν απλά μία δική του άποψη για το πως θα μπορούσε να συνεχίσει το κινηματογραφικό franchise, αλλά πως ο ίδιος μάλλον δεν θα ασχολούταν με αυτό. Ήταν μόνο μια ιδέα. Ίσως ένα… όνειρο του.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ανέφερε πως η 20th Century Fox όχι απλά δήλωσε ενδιαφέρον για τις ιδέες του, μα αν ενδιαφερόταν και ο ίδιος, ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην πραγματική παραγωγή μιας τέτοιας ταινίας. Και τώρα, έγινε!

alien_blomkamp_004

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram, το όλο concept επισημοποιήθηκε και ο ίδιος όντως θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία στη σειρά Alien, με βάση τις ιδέες του.

Η νέα ταινία θα ακολουθήσει σεναριακά το sequel του Prometheus, Prometheus 2, το σενάριο του οποίου (όπως και στο πρώτο) θα γράψει ο Ridley Scott, που “θα βάλει χεράκι” και στην ταινία του Neil Blomkamp ως παραγωγός.

Βέβαια, τα παραπάνω σημαίνουν πως θα περάσει και αρκετός καιρός μέχρι να το δούμε, αφού πρώτα θα πρέπει να προηγηθεί το Prometheus 2. Και έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι αυτό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.